Roman

Learn your dream

LEARN YOUR DREAM LANGUAGE                I gathered information for this book from different sources. Many people have helped me in various ways. My gratitude goes to my dear ones MEJSSA I wish to acknowledge special gratitude to my wife...

Siluetë

Mendime! Para një jave, miku im, prozatori dhe poeti shumë i njohur dhe tejet i vlerësuar në të gjitha trevat shqipfolëse dhe me gjërë, më kërkoj,që të  lexojë romanin e tij në dorëshkrim " Siluetë". E pranova me...

Vërtet ndodhi!

PARATHËNIE Vëzhgimi i Romanit të pestë “VËRTET NDODHI! “ të shkrimtarit Tyran Prizren Spahiu.   Trendet në letërsinë botërore, tema e qëlluar, përshkrimi i hollësishëm i momenteve që krijon autori, kënaqësia shpirtërore gjatë shfletimit, cilësia e lartë e portretizimit të...

Përmbledhje romanit Mort

Përmbledhje romanit Mort të Tyran Prizren Spahiu-t   Romani është një vepër brilante edhe nga struktura e tij dhe ju të dashur lexues do të  mbeteni shumë të kënaqur, pasi ngjarjet janë shumë të prekshme, të dhimbshme, sensitive për kohën që jetojmë. Unë...
Vëllime poetike

Ikonë

Nga Vasil TABAKU NJË PËRMENDORE POETIKE ME VLERA UNIKALE Shënimë rreth Antologjisë Poetike IKONË të autorit  Tyran Prizren Spahiu Pa dyshim që është një punë mjaft serioze dhe me një përkushtim të rrallë profesional dhe akademik, ndërtimi...

Shqipnjë

Ju keni lakimin e emrit, zgjedhimin e foljeve, figurat magjike letrare te vendosura në një pentagram të poezive konkuruese, që ti ka enda ti rilexosh, keni nje imponim te talentit ne art, qe e mahnisni lexuesin pasi...

Kalorësi

Shoh një Ikonë të gjallë, të mendimit të gjallë që sëmbon e lulëzon. Shoh portretin e mendimtarit që përlotur këndon. Jam aty, n'atelien e poetit; ku dhëmbja dhe dashuria kulmojnë. Është një çast lodhje dëshpërimi që ndienjat...

Shkronjëtari

Lum ajo nënë që ju ka lindur! Muhamet Mehmeti-Eskilstuna, Sweden   Çdo njeri në jetë përdor armën e tij më të suksesshëm. Ju poet keni një armë që krahasohet me kupën e shenjtë të Gralit. Krahasim shume i bukur dhe...

Kategoria

IMAGE Learn your dream
E martë, 14 Dhjetor 2021
LEARN YOUR DREAM LANGUAGE                I gathered information for this book from different sources. Many people have helped me in... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE Siluetë
E hanë, 08 Nëntor 2021
Mendime! Para një jave, miku im, prozatori dhe poeti shumë i njohur dhe tejet i vlerësuar në të gjitha trevat shqipfolëse dhe me gjërë, më... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE Vërtet ndodhi!
E hanë, 08 Nëntor 2021
PARATHËNIE Vëzhgimi i Romanit të pestë “VËRTET NDODHI! “ të shkrimtarit Tyran Prizren Spahiu.   Trendet në letërsinë botërore, tema e... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE Ikonë
E martë, 14 Dhjetor 2021
Nga Vasil TABAKU NJË PËRMENDORE POETIKE ME VLERA UNIKALE Shënimë rreth Antologjisë Poetike IKONË të autorit  Tyran Prizren Spahiu Pa... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE Shqipnjë
E martë, 14 Dhjetor 2021
Ju keni lakimin e emrit, zgjedhimin e foljeve, figurat magjike letrare te vendosura në një pentagram të poezive konkuruese, që ti ka enda ti... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE
IMAGE Shkronjëtari
E martë, 14 Dhjetor 2021
Lum ajo nënë që ju ka lindur! Muhamet Mehmeti-Eskilstuna, Sweden   Çdo njeri në jetë përdor armën e tij më të suksesshëm. Ju poet keni... MOD_GLOBALNEWS_READ_MORE_TITLE